PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73,317 kez görüntülenmiş, 1,704 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,236
113
40
DEĞERLİ FORUMDAŞLAR

BU KONU İÇERİSİNE BAŞKA BİR TÜRKÇE KAYNAKTAN BAŞKA BİR YERDEN VİDEO REHBER VB ATMAYINIZ —- OYUN İNDİRME UYGULAMALARI VB EKLEMEYİNİZ FORUMDA OYUN PAYLAŞIMI YAPILAN BÖLÜMDEN DİLERSENİZ OYUNLARI İNDİREBİLİRSİNİZ —- BU FORUMDA AÇILAN KONULAR SİZLERE BİLGİ PAYLAŞIMLARI YAPAN ADMİNLER VE KULLANICILARIN EMEKLERİNİ GÖZ ARDI ETMEYİNİZ —- FORUM SAYFALARI BU AMAÇLA KURULMUŞTUR —- KURALLARA UYMAYANLAR FORUMDA SÜRESİZ UZAKLAŞTILACAKTIR

GUNCELLEME : Autoloader BETA yayinlandi

MODDED WARFARE halen gecerli olan videolu REHBER inide kullanabilirsiniz takildiginiz yerlerde.

ADIMLAR

Surumumuze uygun yedek dosyasini indiriyoruz yedek dosyasini yuklemek icin eski rehbere bakabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yedek Dosyasi icin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Firmware 4.03 – 12.40 → Y2JB_backup_1.6(4.03) doyasini indir
Firmware 12.60 ve Ustu → Y2JB_backup_1.6(12.20) dosyasini indir

Yedek yukleme islemi tamamlandiktan sonra. ilk kurulumu yapiyoruz ilk is olarak internet sorununu cozuyoruz.

NOT WIFI BAGLANTISI YAPACAKLAR WIFI MANUEL KURULMALI AG ADRESI VE SIFRE YAZILDIKTAN SONRA DNS 127.0.0.2 OLARAK AYARLANMALI YOKSA YOUTUBE SOFTLOCK OLUR KULLANAMAZSINIZ

Sonra bu baglantidan Telefona Hermes Link yukluyoruz
yada PC icin Netcat GUI

Sonra bu baglantidan P2JB.js indiriyoruz

Bu baglantidan kstuff indiriyoruz

Bu baglantidan Shadow Mount Plus indiriyoruz

hermes link uzerinden yada Netcat GUI uzerinden P2JB.js gonderiyoruz. 50-60 dakika icinde cihaz JB olacak bekliyoruz. JB olduktan sonra.
hermes link uzerinden yada Netcat GUI uzerinden kstuff.elf gonderiyoruz aktif olduktan sonra ardindan ayni sekilde Shadow Mount Plus gonderiyoruz.

OYUNLAR NEREYE ATILMALI ?

sonra exfat formatli USB diskimize homebrew diye bir klasor aciyoruz icine oyunlarimizi atiyoruz ve oynuyoruz. ikinci secenek ise dahili hard diske oyun yukleme bu islemi
ile yapiyoruz. PS5 ana dizinindeki data klasoru icine homebrew adinda bir klasor acip oyunlari icine atiyoruz.

AUTOLOADER TAM OTOMATIK KURULUM

Yukaridaki islemlerden sonra
dosyasini indiriyoruz. Hermes link uzerinden PS5'e gonderiyoruz sonra USB Flash bellegimize Lappy PS5 File manager
ve
sitesinden v0.8-dev-a1b152e surumunun download0.dat dosyasini indirip USB ana dizinine atiyoruz Debug Settings uzerinden Lappy PS5 file manager uygulamasini flash disk uzerinden kuruyoruz.

Ana menuye donerek Lappy file manager aciyoruz ROOT seciyoruz ve flash diskimizin ana dizinine attigimiz dowload0.dat dosyasini kopyalayip /user/download/PPSA01650 icine atip uzerine yaz diyoruz.

artik cihazi yeniden baslatip JB yaptigimizda autoloder devreye girecektir. Payload manager sekmesinden shadow mount plus , kstuff lite dosyalarini indirip autoloder sekmesine ekliyoruz. islem tamamlaniyor artik her youtube actiginizda otomatik JB yapilacaktir.

FORUMDAN BIR ARKADASIMIZIN NOTU JB STABILITESI ICIN BU ARKADASIN UYGULADIGI METHOD'U DENEYEBILIRSINIZ YOUTUBE UYGULAMASINI BASLATMADAN ONCE UYGULAYIN

Bende YouTube ile yapıyorum 12.40 sürüm
Ben genelde YouTube açmadan interneti kapatıp YouTube açınca örs benim 29-31 aralığı çıkıyor internet açıkken bu sayı 34 üstü hep interneti kapatıp deneyiniz derim

Moderatör tarafında düzenlendi:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
898
437
63
Bu müthiş olur piyasadaki neredeyse tamamına yakın cihazın kırılacağı anlamına gelir bu kadar kırılması acaba artık ps5 dönemi bitti de ps6 dönemine mi geçmeye başlıcaz ki 🤔

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,536
1,236
113
40
Evet 2 yıl içinde PS6 yayınlanacak neslin sonuna geldik diyebiliriz, exploit standartı genelde exploitler bulunduktan sonra hackerone bildiriliyor Geliştirici ödemesini aldıktan sonra anlaşma gereği bulunan FW sürümünden 6 ay veya 1 yıl sonra yayınlanıyor. Aslında bu kadar çok cihazın kırılması bir şey ifade etmiyor. Çünkü asıl kullanıcılar PSN bağımlı ve exploitleri umursamıyorlar. SONY ise zaten kemik kullanıcısını umursuyor gelecek nesilde daha sağlam bir altyapı oluşturuyor bu geliştiricilerden aldığı geri bildirimlerle anlayacağın iki tarafta kârda.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
898
437
63
Ben bu jenerasyondan bir şey anlamadım ps6da kırılma için ekstra önlem alınırsa çoğu kişi benim gibi geçmeyecek oyunlar pahalı plus kütüphane eski oynadığımız oyunlar var zaten niye geçelim ki?

Ps5 de 5. yılında anca anca piyasada bulunabilecek daha yaygın sürüm yüklü ps5lerde kırılmaya başladı ps4 gibi o da 5. yılında kırıldı ama oyun yok çıkış oyunu bile yoktu zaten ps5in özenmiyor firmalar oyunlar için bilmiyorum eskiden de böyleydi de biz mi farketmiyorduk dicemde değil eskiden gerçekten güzeldi şimdi doğru düzgün oyun çıkmıyor teknolojiye göre heyecanlandıran oyun yok iyi oyun çıkmıyor rekabet yok PlayStation tarafı ne Xbox tarafı eskiden özel oyunları firmalar özenirlerdi Sony kendine özel güzel oyunlar çıkarırdı Xboxda ona karşılık verecek güzel özel oyunlar çıkarırdı hadi onları geç ne Ea ne Ubisoft eskisi gibi değil eskiden teknik imkan sınırlı grafikler zayıf olsa da oyunların zevki vardı gerçekten bizleri de artık alıştırdılar eski aynı oyunların remastred remake filan diye onu geçtim aklıma almayan adamlar Gta oyunu ps3de de oynattı ps4de de oynattı ps5de de oynattı millete şaka gibi adamlar online 13 yıl boyunca aynı oyunu oynattı suç bizde mi yoksa oyuncu topluluğunda mı onu da bilmiyorum artık.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bekleyenlere iyi haber 12.70e kadar yeni bir çekirdek açığı paylaştı şimdi yani yeni bir jailbreak geliyor bu açık webkit, y2jb ya da netflixnhack gibi diske gerek kalmadan kırılma sağlar umarım.

Son düzenleme:

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
279
66
28
60
Az sabır. Büyük gelişmeler var twitterda. Geliyor gibi artık swrr'siz jailbreak. O oyunu karaborsaya düşürenler beter olsun.

Son düzenleme:

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
485
289
63
42
Star Wars oyununun kodlarını blu ray disk imajına taşınabildiğinden bahsediliyor yani disk üzerinden kırılacağını söylüyor
Böyle olursa değişen birşey yok sıfır cihazların hiçbiri yine kırılmaz.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
898
437
63
Star Wars oyununun kodlarını blu ray disk imajına taşınabildiğinden bahsediliyor yani disk üzerinden kırılacağını söylüyor
Böyle olursa değişen birşey yok sıfır cihazların hiçbiri yine kırılmaz.
Ben slim diskli ps5lerin fabrikadan etkinleştirilmiş olarak geliyor diye biliyorum ama dijital cihazlar için iyi haber olmadı bu tabi.

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
79
41
18
Arkadaşlar 12.40 sürümde PS5 Slim Diskli sürüm cihazım var. Daha önce PSN bağlı şekilde uzun süre kullandım ve yakın zamanda güncellemeleri kapattım ve offline moda aldım. Hiç disk tarafını kullanmadım. Bunun aktif olup olmadığını nasıl anlarım?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,021
1,919
113
Hem pandemi vurdu hemde çıkan gereksiz oyunlar.Bence en kötü seri ps5. Şöyle hatırlıyorum 2,3,4 aynı gün çıkan oyunlar sadece 1 ayda yıla yayılacak kadar oyuna doyardık. Şimdi gta6 çıkacak başkada birsey beklemeyin der gibi piyasa🤔